Skip to main content

Vergadertafel

Een vergadertafel bepaalt de uitstraling van uw kantoor. Wist u dat het minstens 60 jaar duurt, voor de stam van een eik sterk en dik genoeg is om er een grote houten tafel van te maken? Het Europese hout dat wij gebruiken om uw boomstamtafel te maken is zorgvuldig geselecteerd hout, dat komt uit goed beheerde bossen. Na het drogingsproces worden de beste planken geselecteerd zodat u over een aantrekkelijke, functionele en geheel op maat gemaakte vergadertafel beschikt die voldoet aan uw wensen en eisen. Wanneer u nieuwe klanten ontvangt is deze vergadertafel een echte eyecatcher..

Soorten vergadertafels

Er zijn veel soorten vergadertafels mogelijk, afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren. Een houten ronde tafel geeft een intieme sfeer met veel contact. Een grote houten ovale tafel of tonvormige tafel heeft dezelfde voordelen als een ronde tafel, maar is zowel geschikt voor grotere als kleinere groepen. Afhankelijk van hoe groot de ruimte is, kunt u een zelf aangeven in welke maat u een vergadertafel wenst. Natuurlijk kunnen wij u daarbij ook adviseren. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit verschillende houtsoorten om uw vergadertafel te laten matchen met de indeling van uw kantoor. Een vergadertafel kan worden uitgevoerd met stroompunten, HDMI of USB aansluitingen.

Vergadertafel kopen

Voor de ideale kantoorruimte wilt u natuurlijk de ideale vergadertafel kopen die bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf. Bij Boomstamtafel.be is er veel mogelijk. Samen met u bespreken wij de gewenste afmetingen, vorm, de houtsoort, de tafelpoten en de afwerking. Er wordt een tafel geleverd die volledig aan uw wensen voldoet. Naast de vorm kunt u ook aangeven welke afmetingen en afwerking wenselijk zijn. Wij leveren een unieke vergadertafel voor uw bedrijf die is afgestemd op uw wensen

Een vergadertafel kopen bij boomstamtafel.be zorgt ervoor dat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft. Doordat u aan de tafel klanten ontvangt en belangrijke afspraken heeft, is uw vergadertafel hét visitekaartje van uw bedrijf. Wij maken voor u een unieke op maat gemaakte houten tafel die voldoet aan uw behoeften en wensen. Indien gewenst kunnen we ook uw bedrijfsnaam of logo in het blad frezen. Tevens kunnen we uw bedrijfsnaam of logo daarna vullen met epoxyhars.   

Boomstamtafel als vergadertafel

Wanneer u kiest voor een boomstamtafel als vergadertafel, moet u rekening houden met een aantal punten. Een vergadertafel zal intensief gebruikt worden en u wilt er nog jarenlang van kunnen genieten. Denk goed na over de beschikbare ruimte, het aantal personen aan tafel en de gewenste hoogte en vorm van de tafel. Wij zullen uw wensen samen bespreken en voor u de gewenste vergadertafel produceren. Een boomstamtafel als vergadertafel geeft uw bedrijf de professionele uitstraling waar u naar op zoek bent.

Naast vergadertafels kunt u bij ons ook terecht voor op maat gemaakte salontafels, Mobitec stoelen, tuintafels, eettafels, grote tafels en andere boomstamtafels.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.