Over boomstamtafel.be

Unieke tafels sinds 2008
Boomstamtafel.be en Boomstamtafel.nl zijn onderdeel van het bedrijf Exclusive Woods. Exclusive Woods is gevestigd in Geleen vlak aan de Belgische grens (Maasmechelen). Exclusive Woods maakt sinds 2008 unieke boomstamtafels en andere meubels van de mooiste Europese houtsoorten. Alle meubels worden in eigen beheer op maat gemaakt. We werken veel voor Belgische klanten, van Knokke tot Brasschaat en van Kortrijk tot Hasselt. Boomstamtafel.be is opgezet voor u, onze Belgische opdrachtgever. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Geleen waar onze showroom en onze werkplaats ligt. We liggen vlak aan de afrit van de A76 die in België de E314 heet. Vanaf Maasmechelen bent u in 10 minuten in onze werkplaats.

Eigenaar Cris Caanen

Cris Caanen

35 jaar, ondernemer, levensgenieter, houtliefhebber

Exclusive Woods

Cris Caanen studeerde Economie in Sittard en Strategisch Management aan de universiteit van Tilburg. Na enkele jaren in het bedrijfsleven zette Cris zijn eigen bedrijf Exclusive Woods op. Exclusive Woods is gespecialiseerd in de productie van unieke meubels. U komt deze meubels uiteraard tegen in heel België en Nederland, maar ook in Londen, Barcelona, Zuid-Frankrijk en Duitsland kunt u onze meubels tegen komen. Elk jaar maken we vele boomstamtafels, maar niet zo veel dat dit op de automatische piloot gaat. Elk project vergt weer veel aandacht en in nauwe samenwerking met u, onze opdrachtgever, wordt het meubelstuk gecreëerd. We werken veel met Europese houtsoorten en af en toe met Noord-Amerikaans notenhout. Wij geloven in het doorgeven van de aarde aan volgende generaties dus we verkopen geen hout uit Afrika, Azië en Zuid-Amerika, maar uitsluitend verantwoord hout uit goed beheerde gebieden zonder corruptie. De meubels worden in heel België geleverd en gemonteerd. Tijdens het hele proces heeft u alleen te maken met Cris Caanen, de eigenaar van Exclusive Woods / Boomstamtafel.be. Cris is altijd bereikbaar voor vragen via mail, whatsapp en telefoon, elke dag, 24 uur per dag.
Tom Acampo boomstamtafel.be

Tom Acampo

25 jaar, purist, secuur, enthousiast

Alleen het beste telt

Tom leeft, eet en ademt hout. Tom is een echte purist en werkt zeer nauwkeurig. Met zijn 195 cm is Tom ook de boomstam van onze werkplaats. Tom wijkt niet voor zware stammen of tafelbladen en met zijn 2 rechterhanden weet hij telkens weer een perfect meubel te creëren. Tom is een liefhebber van de Limburgse band Rowen Heze en deze muziek is dan ook regelmatig in onze werkplaats te horen. De goedlachse Tom is ook regelmatig bij de scouting te vinden waar hij als leider werkt met groepen kinderen.

John Maessen boomstamtafel.be

John Maessen

74 jaar, gepassioneerd, liefhebber, creatief

Onverwoestbaar

John is de old-timer van Exclusive Woods maar John is met zijn 74 jaar nog zeer helder van geest. Met zijn berg aan ervaring weet John voor iedere uitdaging wel een oplossing. John weet van aanpakken en John houdt niet van pauzes. Pauzes kosten te veel tijd volgens John. Eten doet John ook nauwelijks tijdens het produceren van bijzondere meubelstukken, hij zit volledig in focus. John is al gepensioneerd en maakt meubels voor zijn plezier en dat is te zien. De meubels van John zijn met echte liefde en ouderwetse passie gemaakt.

Rob Pierik

22 jaar, gepassioneerd meubelmaker, houtliefhebber, visser

Meubelmaken zit in mijn DNA

Rob maakt al zijn hele leven meubels. Sinds zijn jonge jaren wilde hij niets anders dan meubelmaker worden. Het liefst werkt hij met massief hout. Logisch dat Rob zijn plek gevonden heeft binnen Exclusive Woods. Rob heeft ondanks zijn jonge leeftijd alles op meubelgebied al gezien. Hij werkte tijdens zijn opleiding bij diverse andere meubelmakers waar hij het vak echt leerde. Rob is met zijn passie voor hout en meubels een onmisbare schakel binnen het Exclusive Woods team.

Wij zijn natuurfreaks

Reizen, bergen beklimmen, skiën, vissen, varen, klettersteigen, vuur maken… en natuurlijk hout zagen, hakken, kloven, BBQ’n en mooie unieke meubels maken met onze blote handen….

Contactgegevens

 • Adres

  Kampstraat 2C
  6163 HG Geleen
  graag op afspraak, wij zijn ook vaak onderweg
 • Telefoon

  +31 (0)6 1417 2069
 • Email

  info@boomstamtafel.be