Over boomstamtafel.be

Unieke tafels sinds 2008
Boomstamtafel.be en Boomstamtafel.nl zijn onderdeel van het bedrijf Exclusive Woods. Exclusive Woods is gevestigd in Geleen vlak aan de Belgische grens (Maasmechelen). Exclusive Woods maakt sinds 2008 unieke boomstamtafels en andere meubels van de mooiste Europese houtsoorten. Alle meubels worden in eigen beheer op maat gemaakt. We werken veel voor Belgische klanten, van Knokke tot Brasschaat en van Kortrijk tot Hasselt. Boomstamtafel.be is opgezet voor u, onze Belgische opdrachtgever. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Geleen waar onze showroom en onze werkplaats ligt. We liggen vlak aan de afrit van de A76 die in België de E314 heet. Vanaf Maasmechelen bent u in 10 minuten in onze werkplaats.

Eigenaar Cris Caanen

Cris Caanen

38 jaar, ondernemer, levensgenieter, houtliefhebber

Exclusive Woods

Cris Caanen studeerde Economie in Sittard en Strategisch Management aan de universiteit van Tilburg. Na enkele jaren in het bedrijfsleven zette Cris zijn eigen bedrijf Exclusive Woods op. Exclusive Woods is gespecialiseerd in de productie van unieke meubels. U komt deze meubels uiteraard tegen in heel België en Nederland, maar ook in Londen, Barcelona, Zuid-Frankrijk en Duitsland kunt u onze meubels tegen komen. Elk jaar maken we vele boomstamtafels, maar niet zo veel dat dit op de automatische piloot gaat. Elk project vergt weer veel aandacht en in nauwe samenwerking met u, onze opdrachtgever, wordt het meubelstuk gecreëerd. We werken veel met Europese houtsoorten en af en toe met Noord-Amerikaans notenhout. Wij geloven in het doorgeven van de aarde aan volgende generaties dus we verkopen geen hout uit Afrika, Azië en Zuid-Amerika, maar uitsluitend verantwoord hout uit goed beheerde gebieden zonder corruptie. De meubels worden in heel België geleverd en gemonteerd. Tijdens het hele proces heeft u alleen te maken met Cris Caanen, de eigenaar van Exclusive Woods / Boomstamtafel.be. Cris is altijd bereikbaar voor vragen via mail, whatsapp en telefoon, elke dag, 24 uur per dag.

Wij zijn natuurfreaks

Reizen, bergen beklimmen, skiën, vissen, varen, klettersteigen, vuur maken… en natuurlijk hout zagen, hakken, kloven, BBQ’n en mooie unieke meubels maken met onze blote handen….

Contactgegevens

 • Adres

  Kampstraat 2C
  6163 HG Geleen
  graag op afspraak, wij zijn ook vaak onderweg
 • Telefoon

  +31 (0)6 1417 2069
 • Email

  info@boomstamtafel.be