Over boomstamtafel.be

Unieke tafels sinds 2008

Boomstamtafel.be en Boomstamtafel.nl zijn onderdeel van het bedrijf Exclusive Woods. Exclusive Woods is gevestigd in Geleen vlak bij Maastricht. Exclusive Woods stond aan de wieg van de boomstamtafel markt in Nederland, en maakte honderden op maat gemaakte boomstamtafels sinds 2008. Naast unieke boomstamtafels en andere meubels van de mooiste Europese houtsoorten werden diverse websites gelanceerd. Alle meubels werden in eigen beheer op maat gemaakt. We werkten veel voor Belgische klanten, van Knokke tot Brasschaat en van Kortrijk tot Hasselt. Boomstamtafel.be is opgezet voor u, onze Belgische opdrachtgever.

Dit domein boomstamtafel.be is nu te koop of te lease. Met een lease kunt u wel profiteren van onze naam, maar kunt u uw liquide middelen inzetten voor uw bedrijfsvoering. Leasen van dit domein kan al vanaf 650,- per maand excl. btw.

Neem bij interesse contact op met de eigenaar Cris Caanen via criscaanen@gmail.com

Eigenaar Cris Caanen

Cris Caanen

38 jaar, ondernemer, levensgenieter, houtliefhebber

Exclusive Woods

Cris Caanen studeerde Economie in Sittard en Strategisch Management aan de universiteit van Tilburg. Na enkele jaren in het bedrijfsleven zette Cris zijn eigen bedrijf Exclusive Woods op. Exclusive Woods is gespecialiseerd in de productie van unieke meubels. U komt deze meubels uiteraard tegen in heel België en Nederland, maar ook in Londen, Barcelona, Zuid-Frankrijk en Duitsland kunt u onze meubels tegen komen. Elk jaar maken we vele boomstamtafels, maar niet zo veel dat dit op de automatische piloot gaat. Elk project vergt weer veel aandacht en in nauwe samenwerking met u, onze opdrachtgever, wordt het meubelstuk gecreëerd. We werken veel met Europese houtsoorten en af en toe met Noord-Amerikaans notenhout. Wij geloven in het doorgeven van de aarde aan volgende generaties dus we verkopen geen hout uit Afrika, Azië en Zuid-Amerika, maar uitsluitend verantwoord hout uit goed beheerde gebieden zonder corruptie. De meubels worden in heel België geleverd en gemonteerd. Tijdens het hele proces heeft u alleen te maken met Cris Caanen, de eigenaar van Exclusive Woods / Boomstamtafel.be. Cris is altijd bereikbaar voor vragen via mail, whatsapp en telefoon, elke dag, 24 uur per dag.

Wij zijn natuurfreaks

Reizen, bergen beklimmen, skiën, vissen, varen, klettersteigen, vuur maken… en natuurlijk hout zagen, hakken, kloven, BBQ’n en mooie unieke meubels maken met onze blote handen….

Contactgegevens

 • Adres

  van Ostadestraat 2
  6165XL Geleen

  (geen showroom, wij zijn permanent gesloten)

 • Telefoon

  +31 (0)6 1417 2069

 • Email

  criscaanen@gmail.com