Mobitec stoelen

Naast producent van op maat gemaakt meubilair zijn wij ook officieel dealer van Mobitec stoelen. Mobitec is een Belgisch Designmerk dat is opgericht in 1990. Het is een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van stoelen, zetels en tafels van hoge kwaliteit. In onze showroom staan stoelen die u kunt bekijken en uitproberen. Wij vinden het belangrijk dat Mobitec producten tot hun recht komen in een hedendaags interieur. Mobitec doet er alles aan om aan de verwachtingen en eisen van consumenten te voldoen. Boomstamtafel.be beschikt over Mobitec stoelen die innovatief zijn ontworpen en mooi afgewerkt.

Soorten Mobitec stoelen

Er zijn veel soorten Mobitec stoelen. Welke stoel uw voorkeur heeft, hangt af van waar u zelf van houdt en hoe de stijl van de stoel het beste bij uw interieur past. Bij Mobitec is er een stoel voor ieder modern interieur. U kunt kiezen welke bekleding u wilt, zoals stof, leder of kunstleder. Daarnaast heeft u ook veel keuzes op het gebied van kleuren, het materiaal van de poten, de door u gewenste zithoogte en kleine details zoals de gewenste kleur van de naden. Wij zorgen ervoor dat al uw producten op tijd bij u thuis aankomen. Zo kunt u meteen genieten van uw nieuwe, op maat gemaakte Mobitec meubilair.

Mobitec stoelen kopen

Wanneer u Mobitec stoelen wilt kopen, kunt u contact opnemen met Exclusive Woods. Het laten samenkomen van design, zitcomfort en functionaliteit  is waar het om draait bij deze stoelen. U kunt zelf kiezen welk model uwilt kopen. Bij de stoelen van Mobitec heeft u een ruime keuze aan bekledingen, kleuren, zithoogten en poten. Mobitec geeft haar klanten de mogelijkheid om stoffen en leersoorten aan te leveren en deze te laten verwerken in een stoel. U kunt de stoelen dus volledig aanpassen aan uw wensen

Mobitec stoelen bij uw boomstamtafel

Bent u op zoek naar Mobitec stoelen voor bij uw boomstamtafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u bij het vinden van de beste stoelen voor bij uw tafel. In onze showroom of op de website van Mobitec kunt u voor bij iedere boomstamtafel de mooiste stoelen vinden. Zo kunt u thuis genieten van uw prachtige nieuwe interieur van hoogwaardige kwaliteit.

Naast Mobitec stoelen kunt u bij ons ook terecht voor op maat gemaakte vergadertafels, tuintafels, eettafels, salontafels, grote tafels en andere boomstamtafels.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Deze domeinnaam is te koop
Tevens is jaarlijkse lease van dit domein bespreekbaar

Wij zijn gestopt met het maken van boomstamtafels.

Deze domeinnaam is te koop of te lease. Voor meer inlichtingen neem contact op met

eigenaar Cris Caanen

criscaanen@gmail.com

Sluiten