Skip to main content

Houten tafel

Bij ons kunt u terecht voor de mooiste houten tafels. Met een op maat gemaakte houten tafel krijgt uw interieur een meer natuurlijke en robuuste look. Wij ontwerpen onze tafels samen met onze opdrachtgevers zodat er een passend stukje maatwerk ontstaat en het resultaat geheel naar wens is van onze opdrachtgever. Bij ons is iedere tafel uniek. Indien gewenst, zal de mooie organische vorm van de boom altijd goed zichtbaar zijn bij uw tafel.

Soorten houten tafels

Wij bieden verschillende soorten houten tafels aan. Zo kunt u niet alleen kiezen uit verschillende houtsoorten, maar ook uit verschillende maten en onderstellen voor uw houten tafel. Of u nu opzoek bent naar een natuurlijke eettafel, vergadertafel, boomstamtafel of salontafel, wij maken deze op maat naar uw vraag. U kunt met ons uw wensen bespreken op het gebied van noesten, scheuren, structuur en randen. Daarnaast heeft u ook de optie om te kiezen uit meerdere houtsoorten, zoals iepenhout, notenhout, eikenhout, acaciahout, esdoornhout en essenhout. U kunt bij ons ook terecht voor houten bureels (bureau’s), keukentafels, salontafels, kasten en allerlei andere producten gemaakt van boomstammen, zoals bankjes, barretjes en boomschijven. Keuze genoeg!

Houten tafel kopen bij boomstamtafel.be

Een unieke, eerlijke en exclusieve houten tafel kopen bij boomstamtafel.be? Door aandachtig te luisteren naar uw wensen, maken wij voor u een unieke op maat gemaakte boomstamtafel die voldoet aan uw criteria. U kunt zelf aangeven wat uw gewenste vorm, afmeting en afwerking is. Of het nu gaat om een grote houten tafel van 6 meter of een kleine tafel van een halve meter, houten of metalen poten, een boomstamtafel of een tafel van strakke platen of blokken. Wij realiseren uw wensen met alle plezier.

Boomstamtafel als houten tafel

Wanneer u op zoek bent naar een boomstamtafel als houten tafel, wilt u natuurlijk een tafel van goede kwaliteit. Het hout dat wij gebruiken is Europees hout dat komt uit goed beheerde Europese bossen. Samen met u selecteren wij de boomstam waar uw tafel van wordt gemaakt en kiezen hierbij alleen de beste en mooiste stammen voor de productie van uw houten tafel. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een tafel krijgt van de beste kwaliteit.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.