Skip to main content

Boomstam salontafel

Wanneer u voor een boomstam salontafel kiest, geeft u uw huiskamer of kantoor een robuuste en natuurlijke uitstraling. Bij ons is elke salontafel uniek en heeft een eigen karakter, net als bij hun oorsprong in de natuur. En zijn genoeg redenen om voor hout te kiezen wanneer u twijfelt tussen verschillende soorten materialen. Houten salontafels zijn tijdloos en vormen een mooie aanvulling op elk interieur. Met een boomstam salontafel in uw interieur, heeft u een blikvanger in uw woning. In uw houten tafel zal de organische vorm van de boom altijd goed zichtbaar blijven, waardoor deze tafel er natuurlijk, origineel en aangenaam uitziet.

Soorten boomstam salontafels

Wij maken meerdere soorten boomstam salontafels van eerlijk Europees hout uit goed beheerde bossen. Wij selecteren zelf de stammen waar uw tafel van wordt gemaakt en kiezen alleen de beste en mooiste stammen voor de productie van uw houten tafel. Wanneer u contact met ons opneemt, worden uw wensen besproken ten aanzien van uw op maat gemaakte salontafel. Samen kijken wij naar scheuren, noesten, randen en structuur. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt kiezen uit allerlei verschillende houtsoorten, zoals eikenhout, iepenhout, notenhout, acaciahout, essenhout en esdoornhout.

Naast boomstam salontafels kunt u bij ons ook terecht voor op maat gemaakte Mobitec stoelen, vergadertafels, tuintafels, eettafels, grote tafels en andere boomstamtafels.

Waarom een salontafel van boomstam

Bij ons wordt uw salontafel met passie en ambacht op maat gemaakt. U kunt kiezen voor een salontafel met of zonder boomstamrand en met verschillende soorten poten of onderstellen. Met de aantrekkelijke organische vormen van onze tafels, beschikt u over een salontafel met een mooi design en natuurlijke look & feel. Wij garanderen een eyecatcher in de woonkamer wanneer u bij ons een salontafel afneemt.

Op maat gemaakte houten salontafel

Een salontafel van boomstam op maat gemaakt, in elke vorm, afmeting en afwerking. Of het nu gaat om een enorme houten eettafel van vijf meter of een kleine houten salontafel van een halve meter. Bij ons is het mogelijk! Wij maken voor u met plezier de ideale tafel. Uw tafel wordt met houten, stalen of RVS poten geleverd. Houten poten kunnen wij in elke denkbare maat maken. Van boomstammen tot rechte blokken en platen.

Boomstam salontafel kopen

Wilt u een mooie, robuuste boomstam salontafel kopen die gemaakt is van unieke vormen van hout? Bij boomstamtafel.be heeft u veel keuze. Wij zorgen ervoor dat u uw gewenste product kunt samenstellen, waarbij u kunt kiezen uit allerlei soorten en maten. Daarom zijn wij hét bedrijf wanneer u een unieke salontafel wilt kopen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.